Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Вінниччини привезли «золоті» медалі із чемпіонату світу із кульової стрільби

Українські спортсмени вдало виступили у стрільбі із пневматичної гвинтівки по рухомій мішені.
ТОП ТемаВажливо
Українські спортсмени вдало виступили у стрільбі із пневматичної гвинтівки по рухомій мішені. Новини України 28 серп 2023 в 18:20

У столиці Азербайджану місті Баку проходить чемпіонат світу із кульової стрільби. На ньому спортсмени із Вінницької області Валентина Гончарова та Данило Даніленко у стрільбі із пневматичної гвинтівки по рухомій мішені завоювали «золоті» медалі.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebookначальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Данило Даніленко став першим у змаганнях серед чоловіків разом із товаришами по команді Денисом Баблюком та Ігорем Кізимою. Також Валентина Гончарова змогла піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу у командних змаганнях разом із Галиною Авраменко та Вікторією Рибоваловою.

-        Крім того Валентина є тренером Данила і це подвійний результат для Валентини Гончарової.  Вітаю вінничан та бажаю подальших успіхів і досягнень на міжнародній арені! – написав Сергій Борзов.

Нагадаємо, спортсмени із Полтавської області привезли вісім медалей із ІІІ Європейських ігор, які пройшли у Польщі. Завдяки внеску і полтавських спортсменів збірна команда України стала однією із лідерок ігор і посіла третю сходинку у медальному заліку. Найбільше нагород Полтавщині принесли веслувальники. Людмила Лузан завоювала два «золота» та «срібло», Олег Кухарик та Ігор Трунов додали ще «золото» та «срібло».Також ми розповідали, що спортсмени із Дніпропетровської області за тиждень здобули 130 нагород на міжнародних і всеукраїнських турнірах. У тому числі – на Європейських іграх, де представниця Дніпропетровщини Ярослава Магучіх завоювала «золоту» медаль у стрибках у висоту. Спортсменці підкорилася висота у 1,97 метра.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар