Kolo.News.Ukraine.Region

У Гайвороні на Кіровоградщині провели патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Кожен учасник міг одягнути білу футболку і пробігти у зручному місці та у зручний для нього час.
ТОП ТемаВажливо
Кожен учасник міг одягнути білу футболку і пробігти у зручному місці та у зручний для нього час. Новини України 29 серп 2023 в 16:39

У місті Гайворон  Кіровоградської області провели Всеукраїнський патріотичний забіг під назвою «Шаную воїнів, біжу за героїв України». Участь у забігові взяли 123 учасники. Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Повідомляють, що забіг був приуроченим до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  Уся країна традиційно вшановує загиблих воїнів 29 серпня.

У рамках забігу кожен учасник міг одягнути білу футболку, а пробігти обрану дистанцію у зручний час та у зручному місці.

Нагадаємо, у Знам’янці на Кіровоградщині провели етап чемпіонату України із кантрі-кросу. У заїздах 3-го етапу чемпіонату України взяли участь 28 спортсменів, які приїхали із різних областей України.

Нагадаємо, ми також розповідали про те, що у селі на Кіровоградщині відкрили оновлений стадіон на честь загиблого захисника України Валерія Ковальчука. Під час відкриття рідні загиблого захисника України подякували за активну участь у впорядкуванні території стадіону вчителям та учням Інгульського ліцею, працівникам селищної ради, жителям старостату. Після урочистого відкриття стадіону провели його освячення. Потім на полі пройшов відкритий турнір із футболу, який присвятили пам’яті Валерія Ковальчука.

Ми також писали про плавчинь із Кропивницького, які стали чемпіонками світу. У третій день змагань кропивницькі плавчині поповнили свій здобуток новими нагородами. Ірина Терещенко в індивідуальних змаганнях на дистанції 100 м брасом завоювала золоту медаль та звання чемпіонки світу. У комбінованій естафеті 4 по 100 метрів Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко в складі української команди також вибороли золоті нагороди.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар