Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі на Черкащині збили дві ворожі цілі

Вночі на Черкащині збили дві ворожі цілі
Важливо
Вночі на Черкащині збили дві ворожі цілі Новини України 27 серп 2023 в 09:28

У ніч на 27 серпня на Черкащині збили дві ворожі цілі. Як повідомили, інформація про потерпілих чи руйнації не надходила.

Про це написав у Телеграм-каналі голова ОВА Ігор Табурець.

"Неділя почалася на Черкащині із затяжної тривоги. Майже три години поспіль ми становили загрозу з повітря, фіксуючи проліт російських ракет над територією. В області працювали сили ППО. За попередніми даними, збито дві ворожі цілі", - йдеться у повідомленні.

За його словами, інформації про постраждалих або руйнування внаслідок повітряної атаки противника поки що не надходило.

За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ, цього разу ворог атакував Україну крилатими ракетами, що були випущені із 5 літаків стратегічної авіації з повітряного простору рф. Загалом силами та засобами Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети в центральних і північних областях. Загалом уночі було знищено чотири крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 у центральних та північних областях. Решта повітряних цілей імовірно хибні, інформації про влучання не надходило.

Читайте також: На Кіровоградщині знайшли частини збитої ракети.

Нагадаємо, 26 серпня, російські війська тричі обстрілювали Нікополь Дніпропетровської області.

25 серпня, російські загарбники вночі двічі атакували Одеську область. Всього ворог випустив 4 ракети. Окупанти застосували дві хвилі атак, проте сили протиповітряної оборони показали стовідсоткову ефективність та знищили всі ракети.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар