Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені промислове підприємство та побитий газогін

Під обстрілом знову опинилася Нікопольська громада
Важливо
Під обстрілом знову опинилася Нікопольська громада Новини України 10 трав 2023 в 19:06

Сьогодні впродовж доби російській окупанти здійснювали обстріли Нікопольської громади із артилерії, також ворог атакував область із безпілотника. Внаслідок ударів люди не постраждали, але є руйнування житла та промислових об’єктів. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Так, у Нікополі обстріл пошкодив одне із промислових підприємств, два житлових будинки та кілька господарських споруд. Також пробитий газолін. У Марганецькій громаді вибухи понівечили автомобіль та приватний будинок.

Раніше мирозповідали, що жителі Дніпропетровщини можуть скористатися державною програмою єВідновлення. За програмою жителі Дніпропетровщини можуть отримати виплату допомоги на ремонт понівеченого внаслідок бойових дій житла. У першу чергу мова йде про оселі, які мають незначні пошкодження та можуть бути швидко приведеними до ладу. Програма передбачає випалати на заміну дверей, вікон, перекриття даху тощо.У першу чергу матеріальну допомогу будуть надавати мешканцям області із найбільш вразливий категорій. Серед них – родини загиблих військових, багатодітні сім’ї, люди із інвалідністю, діти-сироти, опікуни, прийомні батьки.

Нагадаємо, 9-го травня під час обстрілу Дніпропетровщини уламки збитої ракети впали на житловий чотириповерховий будинок. Внаслідок цього зазнала поранень 32-річна жінка, яку госпіталізували до медичного закладу. У будинку пошкоджений дах і перекриття у кількох квартирах. На третьому поверсі будівлі виявили бойову частину ракети, через це довелося евакуювати кілька десятків мешканців. Уламки ракети вивезли вибухотехніки


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар