Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині шершні вбили чоловіка

На Полтавщині шершні вбили чоловіка
На Полтавщині шершні вбили чоловіка Новини України 26 серп 2023 в 16:18

В селі Братешки Решетилівської громади Полтавського району стався нещасний випадок - чоловіка покусали шершні. Від отриманих укусів чоловік загинув.

Поліція встановлює обставини події.

Вчора, 25 серпня 2023 року, близько 10:30 на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про констатацію смерті 57-річного чоловіка неподалік від села Братешки Решетилівської громади Полтавського району.

Попередньо встановлено, що загиблий виконував роботи по очищенню залізничних колій від трави та кущів і випадково зачепив рій шершнів. Від численних укусів комах чоловікові стало зле. На жаль, медики не змогли врятувати постраждалого.

З метою встановлення остаточної причини смерті тіло загиблого направлене на судово-медичну експертизу.

Правоохоронцями встановлюються всі обставини нещасного випадку.

Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

Читайте також: майже за два місяці фахівці Держпродспоживслужби зняли з продажу на ринках Одещини близько 4 тонн баштанних. Причина – підвищений вміст нітратів.

Читайте також. ПСП «Дружба» на Семенівщині Полтавської області розводить українську степову породу бджіл. У планах підприємства — запустити медовий завод, який нині облаштовують.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар