Kolo.News.Ukraine.Region

Керівник Одещини підписав Угоду про приєднання до Ініціативи трьох морів

Конгрес триває у польскому Любліні
Важливо
Конгрес триває у польскому Любліні Новини України 17 трав 2023 в 09:19

У польському місті Люблін триває другий день третього Конгресу самоврядування Ініціативи трьох морів. У онлайн-форматі Угоду про приєднання Одещини до Мережі економічного співробітництва регіонів Тримор’я сьогодні підписав виконувач обов’язків голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков. Також Україну на Конгресі представляють делегати із Хмельницької, Рівненської, Закарпатської та Львівської областей.

-          Головна мета цієї Угоди полягає у розвитку інфраструктури регіонів, реалізації проектів у сферах транспорту, енергетики та цифровізації, ефективному використанні європейських фондів, національних ресурсів та інвестиційного фонду Тримор’я.  Вона також сприяє розвитку малого та середнього бізнесу, міжнародній торгівлі, а також обміну в культурних, мистецьких, туристичних та інших галузях,  - цитують Бориса Волошенкова на сайті Одеської ОВА.

Ми повідомляли, що у вінницькому музеї Голокосту провели лекцію до дня праведників народів світу. Директор музею Леонід Трахтенберг провів екскурсію для молоді та розповів про події 1939-1945 років періодично порівнюючи з військовими злочинами та актами геноциду, які сьогодні чинять послідовники нацистів – росіяни, на території України. Це сприяло глибшому розумінню присутніми неприпустимості людиноненависницьких ідеологій та практик тоталітарних режимів.

Раніше ми розповідали, що поліція Одеси долучилася до Дня відкритих дверей в національному університеті «Одеська юридична академія». Про особливості професії поліцейського з молоддю спілкувалися представники управління кадрового забезпечення, експерти-криміналісти слідчого управління, поліцейські-кінологи кінологічного центру, а також батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області.

 

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар