Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині триває конкурс світлин до Дня вишиванки

У підсумку переможцем стане учасник, фото якого набере найбільше лайків.
У підсумку переможцем стане учасник, фото якого набере найбільше лайків. Новини України 18 трав 2023 в 09:37

На Дніпропетровщині триває фотоконкурс до Дня вишиванки. Мешканці області ще можуть взяти у ньому участь сьогодні та завтра до 19:00. Вже у понеділок, 22 травня, визначать переможця та оголосять результати. Про це повідомляють на сайті Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Щоб взяти участь у конкурсі учаснику потрібно лише зробити фото у вишиванці та викласти знімок на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Фото має супроводжувати хештег #Вишивана_Дніпропетровщина, а у дописі потрібно відмітити Дніпропетровську ОВА. За бажанням учасник може розповісти про світлину та про тих, хто на ній зображений.

У конкурсі вже беруть чимало фотознімків. Серед учасників – родина у власноруч вишитих сорочках. Також є учасники у вишиванках, які у їхніх родинах передають з покоління у покоління. Одна із учасниць показала вишиванку, яку вишила для коханого. Опублікувати знімок можна до 19:00 п’ятниці. 22-го травня визначать переможця за найбільшою кількістю лайків.

Раніше ми розповідали, що на Вінниччині розпочався чемпіонат України із акробатики. Цього року на Чемпіонаті України будуть змагатися дев’ять команд із восьми областей України і міста Київ. Всього на Вінниччину приїхали 126 учасників. Вінниччину на змаганнях представляють 33 спортсмени. До складу команди області входять срібні призери Кубку світу, переможці попередніх чемпіонатів та Кубків України, призери Всеукраїнських та міжнародних змагань і турнірів.

А у місті Кропивницький навчають собак шукати людей під завалами.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар