Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних після бійки зі смертельним пораненням чоловіка

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура
Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура Новини України 31 серп 2023 в 15:00

У Дніпрі відкрили кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних правоохоронців. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області.

Справу відкрили після того, як 29 серпня сталася сутичка між чоловіком та двома патрульними.

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України.

За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання – від дев'яти до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що 29 серпня правоохоронці зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік, який на вигляд був п'яним напав на жінку-патрульну. Інший патрульний випустив три кулі в спину чоловіка, який після цього загинув на місці.

Своєю чергою Міністерство внутрішніх справ, зокрема сам міністр Ігор Клименко розповів, що є ситуації, які потрібно аналізувати виключно на "холодну" голову. Та треба дати емоціям улягтися. Також заявили, що це серйозний прецедент, і що завдяки правоохоронцям вдається стабілізувати настрої в суспільстві під час воєнного стану. Розслідування справи досі триває.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар