Kolo.News.Ukraine.Region

У Нікополі на Дніпропетровщині ворожий обстріл пошкодив житлові будинки та лінії електропередач

Люди не постраждали, однак вибухи пошкодили будинки.
Важливо
Люди не постраждали, однак вибухи пошкодили будинки. Новини України 18 трав 2023 в 20:45

Сьогодні російські окупанти обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині із важкої артилерії. По місту випустили близько десятка снарядів. Люди внаслідок прильотів не постраждали. Однак зруйновані будинки та інша інфраструктура. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

У місті пошкоджені чотири приватних будинки, знищена одна господарська споруда, ще три – розтрощені, перебиті три лінії електропередач.

Нагадаємо, раніше внаслідок обстрілів з боку російських окупантів на Дніпропетровщині отримали пошкодження будівлі амбулаторії та дитячого садка.

Ми також  розповідали, що внаслідок обстрілу Нікопольського району 6-го травня загинула 71-річна жінка, а 7 осіб зазнали поранень.  Було зруйновано та пошкоджено інфраструктуру міста - приватні житлові будинки, багатоповерховий будинок, навчальний заклад, господарчі споруди, територію промислового підприємства, сонячну електростанцію, автотранспорт, лінії газопостачання та електромережі.

У Нікополі внаслідок обстрілу отримав поранення 57-річний чоловік. У місті пошкоджені дві багатоповерхівки, півдесятка приватних будинків, декілька господарчих споруд. Понівечені гараж, мікроавтобус і дві лінії електропередач.

Раніше ми повідомляли, що у місті Дніпро уламки збитої ворожої ракети впали на чотириповерховий будинок. Внаслідок цього зазнала поранень 32-річна жінка, яку госпіталізували до медичного закладу. У будинку пошкоджений дах і перекриття у кількох квартирах. На третьому поверсі будівлі виявили бойову частину ракети, через це довелося евакуювати кілька десятків мешканців. Уламки ракети вивезли вибухотехніки



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар