Kolo.News.Ukraine.Region

На чемпіонаті із важкої атлетики спортсмен із Вінниччини встановив три рекорди України

Сергій Колесник став чемпіоном України із важкої атлетики.
ТОП Тема
Сергій Колесник став чемпіоном України із важкої атлетики. Новини України 25 трав 2023 в 11:00

Вінницькі спортсмени продовжують здобувати нові вершини у змаганнях. Сергій Колесник та Тетяна Вітвіцька стали чемпіоном та срібної призеркою чемпіонату України із важкої атлетики. При цьому Сергій Колесник встановив три рекорди України: 169 кілограмів у поштовху, 172 кілограми у поштовху та 304 кілограми у сумі. Тетяна Вітвіцька на чемпіонаті здобула три срібні нагороди і виконала норматив майстра спорту України. Тренує спортсменку Петро Нагурний.

 Про успіхи спортсмена повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

-        Це наш перспективний спортсмен, в якого повірив тренер Костянтин Соцков та підтримує область! -  розповів начальник ОВА Сергій Борзов. Керівник області привітав спортсменів та їх наставників і побажав успіхів на світовій арені.

Нагадаємо, ми розповідали, що слюсар Одеського припортового заводу переміг на чемпіонаті України із судномодельного спорту. Золоту медаль чоловік отримав у боротьбі моделей секції "С" – масштабні моделі, точні технічні конструкції, та деталі кораблів. Валерій Харет – член Федерації судномоделізму і судномодельного спорту України, майстер спорту України, неодноразовий призер Чемпіонатів світу, Європи, України з судномодельного спорту. Чемпіонат України проходив з 03 по 05 травня 2023 року у місті Київ за участю представників команд з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, Тернопільської областей, міст Маріуполя та Києва.

Раніше ми розповідали, що у Вінниці для дітей-переселенців влаштували день іпотерапії та психологічного розвантаження. В соцпроєкті взяли участь 40 дітей-переселенців з Донецької, Луганської, Херсонської та Харківської областей.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар