Kolo.News.Ukraine.Region

Ворог обстріляв Нікополь: пошкоджені приватні будинки, газопроводи та лінії електропередач

У громаді пошкоджені сім приватних будинків.
Важливо
У громаді пошкоджені сім приватних будинків. Новини України 25 трав 2023 в 20:00

Російські окупаційні війська вкотре обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині. Люди не постраждали, але внаслідок прильотів пошкоджені будинки та інфраструктура. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомляють, що внаслідок ворожих ударів у місті зайнялися літня кухня та гараж. Бійці ДСНС зуміли оперативно загасити вогонь. Також пошкоджені сім приватних житлових будинків і стільки ж споруд господарського призначення, автомобіль. Крім цього, снарядами понівечило чотири газопроводи та три лінії електропередач.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині внаслідок обстрілів російських окупантів постраждали будівлі амбулаторії та дитячого садка. У Мирівській громаді внаслідок обстрілу пошкоджений один багатоквартирний будинок, одинадцять приватних садиб, 7 ліній електропередач, 6 газогонів, пасіка, два автомобіля. Також понівечені дитячий садок, амбулаторія, два заклади культури, магазин та сільськогосподарське підприємство. У Марганецькій громаді удар прийшовся на агрофірму.

Також ми розповідали, що внаслідок обстрілу Нікопольського району 6-го травня загинула 71-річна жінка, а 7 осіб зазнали поранень.  Було зруйновано та пошкоджено інфраструктуру міста - приватні житлові будинки, багатоповерховий будинок, навчальний заклад, господарчі споруди, територію промислового підприємства, сонячну електростанцію, автотранспорт, лінії газопостачання та електромережі.

Раніше російські окупанти завдали ракетного удару по Одещині. Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук уточнив, що окупанти атакували Одещину близько опівночі з бомбардувальників дальньої авіації Ту-22м3. Усього здійснено вісім пусків з району мису Тарханкут (окупований Крим). Частина ракет не досягла своїх цілей.

Згодом в Одеській РВА повідомили, що троє людей (працівники складу) отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці, нікого не госпіталізували.

 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар