Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві передали автомобіль українським військовим, які воюють на «гарячому» напрямку

Отримали автомобіль бійці одного зі штурмових підрозділів.
Важливо
Отримали автомобіль бійці одного зі штурмових підрозділів. Новини України 26 трав 2023 в 18:00

У Полтаві передали черговий автомобіль для українських військових. Надали автівку волонтери та представники соціально відповідального бізнесу, а отримали – бійці підрозділу, який захищає Україну на одному із найбільш «гарячих» напрямків. Використовуватимуть автомобіль для евакуації поранених до безпечних місць, а також – для доставлення провізії на передові позиції оборони. Про це розповідають на сайті Полтавської обласної військової адміністрації.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін наголосив, що для військових завжди актуальна потреба у автомобілях.

-        Машина повнопривідна, може пройти будь-якими ґрунтовими дорогами. Це забезпечить швидку евакуацію та збереже життя воїнам, які отримали поранення. Дякуємо всім, хто впродовж всієї війни підтримує наших захисників та захисниць, - сказав керівник області.

Окрім автомобіля для військових передали також комплект зимової гуми та різні смаколики.

Раніше у Полтаві учні однієї зі шкіл організували ярмарок, щоб зібрати кошти на дрон для бійців ЗСУ.  Напередодні світлого свята Великодня захід провели у Полтавському ліцеї №6 «Лідер». Перед собою школярі поставили амбітну мету – придбати дрон-камікадзе для 116-го батальйону ТрО, який сформований на Полтавщині. До заходу школярі готувалися заздалегідь, випікали домашню випічку, різноманітні десерти і солодощі, а також виготовляли патріотичні сувеніри.

Також на Вінниччині придбали два квадрокоптери та тепловізор для бійців 124-ої бригади територіальної оборони. Купили їх завдяки спільним зусиллям приватного підприємства «Золотий колос Марківка» та Вінницького обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар