Kolo.News.Ukraine.Region

19-річний гімнаст із Черкас Ілля Ковтун завоював «золото» і «бронзу» на Кубку у Хорватії

19-річний гімнаст із Черкас Ілля Ковтун завоював «золото» і «бронзу» на Кубку у Хорватії
ТОП Тема
19-річний гімнаст із Черкас Ілля Ковтун завоював «золото» і «бронзу» на Кубку у Хорватії Новини України 10 черв 2023 в 11:00

Вдалим був старт українського гімнаста Іллі Ковтуна на Кубкові світового виклику у Хорватії. У перший день фіналів, які проходять у хорватському місті Осієк, 19-річний спортсмен із міста Черкаси здобув перемогу на коронному для себе снаряді – паралельних брусах.

Наш спортсмен продемонстрував результати у 15,133 бала. Також Ілля Ковтун взяв «бронзу» у вправах на коні, набравши 14,500. Про це повідомили на сторінці Міністерства молоді та спорту України у соціальній мережі Facebook.

Іллю Ковтуна та його тренера Ірину Надюк привітали із успішним виступом. Також у міністерстві закликали вболівати за гімнастів із України у наступних фіналах.

Нагадаємо, у місті Вінниця відзначили Олімпійський день. Свято, яке пройшло у центральному міському парку, присвятили відкриттю третіх за ліком Європейських ігор, які пройдуть у Польщі. Під час Олімпійського дня перед глядачами виступили вихованці спортивних шкіл із Вінницької області. Також для жителів міста провели забіг та змагання із різних видів спорту.

Раніше ми розповідали про спортсменів із Кіровоградської області. Маріанну Ахрарову та Максима Наливайка, які виступлять на цьогорічних літніх іграх Спеціальної Олімпіади, які із 12 по 25 червня пройдуть у місті Берлін.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар