Kolo.News.Ukraine.Region

Двоє борців із Полтавщини завоювали «золоті» медалі на міжнародному турнірі у Італії

«Золоті» медалі своїй команді принесли Андрій Яценко та Микита Моргун
«Золоті» медалі своїй команді принесли Андрій Яценко та Микита Моргун Новини України 10 черв 2023 в 13:27

Два спортсмени із Полтавської області принесли «золото» збірній команді України під час виступу на міжнародному рейтинговому турнірі із вільної боротьби, який пройшов у італійському місті Сассарі. У категорії 57 кілограмів «золотим» був виступ Андрія Яценка, а у категорії 74 кілограми найкращим був Микита Моргун. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Чоловіча збірна України на турнірі отримала шість золотих медалей, завоювала чотири «срібла» та дві «бронзи» і завдяки цьому вийшла на перше місце у командному заліку.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині обговорили виховання майбутніх олімпійських чемпіонів. Під час наради, участь у якій взяв начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов, зокрема обговорили зміни до плану проведення спортивних змагань у області. Також на Вінниччині планують провести низку олімпійських заходів, які буде організовувати обласне відділення Національного олімпійського комітету України.

Ми також розповідали, що гімнаст із Черкащини Ілля Ковтун вдало виступив на Кубку світового виклику, який пройшов у Хорватії. 19-річний український спортсмен у першому дні фіналів, які проходили у місті Осієк, переміг у змаганні на паралельних брусах. Спортсмена та його тренерку, Ірину Надюк, привітали із перемогою у Міністерстві молоді та спорту України.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар