Kolo.News.Ukraine.Region

Піротехніки із Одещини продовжують розмінування на деокупованих територіях Донецької області

Одеські піротехніки виконують важливу та небезпечну місію.
Одеські піротехніки виконують важливу та небезпечну місію. Новини України 17 черв 2023 в 13:50

У Донецькій області продовжують працювати піротехніки із Одещини. Вони виконують небезпечну, але надзвичайно важливу та відповідальну роботу: очищують звільнені від ворога території від тих смертельних «подарунків», які залишають по собі російські окупанти. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Одеській області.

За інформацією піротехніків, роботи на звільнених територіях іще чимало. Проте навіть ризикуючи власним життям бійці піротехнічної служби роблять українську Донеччину вільною від смертоносних знахідок.

Раніше ми розповідали про те, що морські піхотинці із Одещини звільнили село Сторожове на Донеччині, яке понад рік було під російською окупацією. Повернули село під контроль ЗСУ бійці 35-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського. Під час зачистки села наші бійці ліквідували близько півсотні ворогів та взяли чотирьох росіян у полон.

Також воїни ЗСУ лише за кілька днів звільнили населені пункти Нескучну, Макарівка та Благодатне на Донеччині.

Також ми розповідали про те, що поліцейські із Одещини купили і передали колегам із Херсонської області потрібний їм гідроцикл. За допомогою такого водного мотоциклу херсонські поліцейські зможуть легше діставатися у місця, куди не зможе пропливти великогабаритний човен. За потреби гідро цикл зможе буксирувати човен із людьми. А також поліцейські зможуть патрулювати на ньому затоплені вулиці.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар