Kolo.News.Ukraine.Region

У Могилів-Подільському районі на Вінниччині у водоймі потонула 72-річна жінка

Причини та обставини загибелі жінки встановлюють поліцейські.
Причини та обставини загибелі жінки встановлюють поліцейські. Новини України 17 черв 2023 в 16:02

Людину без ознак життя виявили у селі Русава Ямпільської територіальної громади, у місцевій водоймі. За викликом до Служби порятунку на місце події прибули 5 працівників ДСНС. За допомогою спеціального обладнання рятувальники вилучили тіло потопельниці із водойми. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Вдалося встановити, що загиблій жінці було 72 роки. Причини та обставини її загибелі встановлять працівники поліції.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині сталася дорожньо-транспортна пригода, у які були розбиті два автомобіля та отримали травми троє людей. Під час зіткнення легковиків «ВАЗ» та «Фольксваген» постраждали обидва водії та пасажирка одного із авто.

Поліцейські встановили, що 39-річний водій легковика «ВАЗ» не надав переваги у русі під час повороту ліворуч і зіткнувся із «Фольксвагеном», яким керував 29-річний чоловік. Після зіткнення до лікарні госпіталізували обох керманичів та 33-річна пасажирка «Фольксвагена».

Також у Вінницькій області водій легковика «Опель Омега» пропонував хабар поліцейським, щоб уникнути покарання за перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік пропонував правоохоронцям 5 тисяч гривень та намагався «домовитися». Тепер йому загрожує позбавлення волі на термін до чотирьох років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар