Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині нагадують про заборону купання у морі через загрозу мін та інфекцій

Море на Одещині є небезпечним з кількох причин
Море на Одещині є небезпечним з кількох причин Новини України 18 черв 2023 в 14:00

Купатися у акваторії Чорного моря суворо заборонено. Адже через підрив Каховської ГЕС внаслідок терористичний акту з боку російських окупантів, зросла загроза через наявність у воді вибухонебезпечних предметів та інфекції. Про це попереджають у Одеській обласній військовій адміністрації.

Жителів Одеської області також застерігають від прогулянок узбережжям та рибної ловлі. Також прохають особливо уважно стежити за дітьми.

Раніше ми повідомляли, що 14 червня ворог атакував Одесу за допомогою ракет «Калібр». Внаслідок цього були пошкоджені бізнесовий центр, навчальний заклад, крамниці, заклади харчування та житловий комплекс.

Нагадаємо, раніше начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомив, що на Одещині готові розмістити понад три тисячі людей із постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС районів Херсонської області. Людей готові приймати у закладах освіти та будинках приватного сектору.

Також піротехніки із Одеської області продовжують розміновувати звільнені від окупантів райони Донецької області. Працівники піротехнічної служби виконують важливу роботу із очищення української Донеччини від смертельних «подарунків» від російських окупантів.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар