Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині вантажівка на смерть переїхала пішохода

Водія вантажівки перевірять на стан сп
Водія вантажівки перевірять на стан сп'яніння Новини України 18 черв 2023 в 17:55

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася 18 червня, близько 16-ої, на трасі Ізмаїл-Рені, неподалік села Броска. Внаслідок аварії за участю вантажівки загинув 64-річний чоловік. Про це повідомили у поліції Одеської області.

За інформацією правоохоронців, із другорядної дороги на головну виїжджала вантажівка, якою керував 57-річний мешканець Київщини. У цей час 64-річний  місцевий житель намагався перейти дорогу і потрапив під колеса вантажного автомобіля. Внаслідок цього чоловік отримав несумісні із життям травми. На місце події виїхала слідчо-оперативна група правоохоронців, яка має встановити всі обставини аварії. Чоловіка, який перебував за кермом вантажного автомобіля, перевіряють на стан сп’яніння. За фактом аварії у поліції вирішують питання щодо відкриття провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження».

Раніше у Черкасах жінка напідпитку врізалася у припарковане авто. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала дитина.

Також на Полтавщині п’яний мотоцикліст збив восьмирічного хлопчика. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми. Хлопця госпіталізували до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар