Kolo.News.Ukraine.Region

Понад 300 людей взяли участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Активні парки – забіг Полтавщина»

Участь у заході взяли і маленькі, і дорослі учасники
Участь у заході взяли і маленькі, і дорослі учасники Новини України 18 черв 2023 в 15:09

18 червня у Полтаві провели фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки – забіг Полтавщини». 300 учасників подолали дистанцію у 5 кілометрів. Хтось – біг, а хтось долав її скандинавською ходьбою. Про захід повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Найстаршому із учасників спортивного дійства виповнилося 78 років, наймолодшому – лише 5. Кожен зі спортсменів, хто подолав дистанцію у 5 кілометрів, отримав медаль фінішера. Провели захід Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський центр фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» та обласний центр «Спорт для всіх».

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін зауважив, що у області працюють над тим, щоб Полтавщина стала одним із потужних осередків спорту в Україні.

Нагадаємо, двоє борців із Полтавщини привезли «золото» із міжнародного турніру у Італії. Андрій Яценко та Микита Моргун допомогли збірній Україні посісти перше загальнокомандне місце у заліку.

Раніше у місті Дніпро у Тунельній балці пройшов традиційний забіг у вишиванках під назвою «Візерунок Перемоги». Участь у ньому взяли близько 200 дніпрян – чоловіки, жінки та діти. Чоловіки бігли дистанції у 10 та 4 кілометри, жінки – 8 та 2 кілометри, діти – 400 та 200 метрів. Усі учасники забігу отримали подарунки, а переможцям подарували артилерійські гільзи, прикрашені петриківським розписом.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар