Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині 18 населених пунктів залишилися без світла після негоди: енергетики усунули всі пошкодження

Енергетики плідно попрацювали та відновили електропостачання. Фото ілюстративне.
Енергетики плідно попрацювали та відновили електропостачання. Фото ілюстративне. Новини України 26 черв 2023 в 11:44

26 червня 18 населених пунктів Полтавської області після дії несприятливих погодних умов залишилися без світла. Негода вивела із ладу дев’ять електричних ліній. Про це повідомили у Полтавській  обласній військовій адміністрації.

Дмитро Лунін, начальник Полтавської ОВА, уточнив, що тимчасово без електроенергії залишилися 2259 побутових споживачів та 157 – юридичних. Найбільше постраждали від негоди жителі Козельщинської, Кобеляцької, Диканської, Гадяцької, Зіньківської та Чорнухинської місцевих громад. При цьому начальник ОВА запевнив, що аварійно-відновлювальні роботи проведуть у максимально короткі терміни.

Пізніші у Полтавській ОВА повідомили, що бригади енергетиків завершили аварійно-ремонтні роботи та подали напругу у всі вісімнадцять населених пунктів.

Раніше ми розповідали, що на Черкащині рятувальники звільнили дороги громад від дерев, які впали на них під час негоди.

А у місті Кропивницький місцевих жителів прохали прибрати з вулиць автотранспорт, аби комунальники могли прибрати наноси та намули.

Представники міської влади звернулися і до власників автотранспорту, і до працівників патрульної поліції із проханням – максимально допомогти у безперебійній роботі комунальної техніки, яка через обмеженість ресурсу буде працювати вночі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар