Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині рятувальники звільнили автошляхи, заблоковані після падіння дерев

Звалені дерева розпиляли і прибрали з дороги
Звалені дерева розпиляли і прибрали з дороги Новини України 25 черв 2023 в 16:36

Наслідки впливу негоди ліквідували рятувальник у Черкаській області. Так, у Монастирищі два повалених дерева впали на дорогу та перешкоджали руху автомобілів. Їх прибрали рятувальники із 22-ї державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Черкаській області.

Також у селі Велика Севастянівка, яке знаходиться у Христинівській територіальній громаді, розчистили автомобільний шлях, на який впала три дерева.

Раніше ми розповідали що у місті Кропивницький рятувальники відкачали воду із п’яти приватних будинків та одного аграрного підприємства, які підтопило після дощу. За допомогою мотопомп бійці ДСНС відкачали воду із садиб на вулицях Чернишевська, Покровська, Ливарна та Миколи Споленчука. 

Також значні зливи пройшли та сильні пориви вітру вчора зафіксували у Вінницькій області. Там також на дороги впали дерева, які ускладнили проїзд для водіїв. Рятувальники із ГУ ДСНС України у Вінницькій області усунули наслідки за допомогою спеціального обладнання.

Крім цього, міська влада у Кропивницькому звернулася до місцевих жителів та попрохали прибрати із вулиць приватні автомобілі. Як пояснили комунальники міста, це потрібно зробити, щоб можна було прибрати наноси та намули, які утворилися внаслідок потужних злив.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар