Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Одещини привезли чотири медалі із Європейських ігор-2023

Завдяки вдалим виступам спортсменів Україна стала третьою на Європейських іграх.
Завдяки вдалим виступам спортсменів Україна стала третьою на Європейських іграх. Новини України 03 лип 2023 в 14:34

У польському Кракові завершилися ІІІ Європейські ігри. У них, нагадаємо, 7 000 атлетів із 48 країн світу змагалися між собою у 28 спортивних дисциплінах. Україна за підсумком змагань посіла третє місце. У тому числі – завдяки внесу одеських спортсменів. Про це повідомляють у Одеській обласній державній адміністрації.

Під час Європейських ігор українські спортсмени вибороли 41 нагороду, а саме – 22 «золотих», 12 «срібних» та 8 «бронзових» медалей. З них – чотири нагороди здобули представники Одещини.

Одещину на змаганнях представляли дванадцять спортсменів, чотирьом з них вдалося повернутися із медалями. Так,  Анжеліка Терлюга у змаганнях із карате була кращою у ваговій категорії до 55 кілограмів. У змаганнях із таїландського боксу Муей Тай (у ваговій категорії до 67 кілограмів) завоював «золото» ще один представник Одещини Ігор Любченко. Аніта Серьогіна привезла «срібну» медаль у змаганнях із карате у ваговій категорії до 61 кілограма. Ще одну медаль, «бронзову», у змаганнях із потрійного стрибку  завоював 21-річний Владислав Шепелєв.

Раніше ми розповідали про те, що із чемпіонату України у Житомирі привезли три комплекти нагород веслувальники із Полтавської області.

 Також пауерліфтер із Полтави став абсолютним чемпіоном світу.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар