Kolo.News.Ukraine.Region

Веслувальники із Полтавщини привезли три комплекти нагород із чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон»

Команди із Полтави та Горішніх Плавнів вдало представили область на змаганнях
Команди із Полтави та Горішніх Плавнів вдало представили область на змаганнях Новини України 03 лип 2023 в 13:17

У місті Житомир пройшов чемпіонат України із веслування на човнах «Дракон». У ньому змагалися більше 500 учасників із десяти областей нашої країни. Полтавські веслувальники привезли із чемпіонату три комплекти нагород різного ґатунку. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Так, команда «Полтавська-2» із Полтави стала першою у змаганнях серед юніорів 15-18 років у змішаному та відкритому класах. Інша команда із області, «Полтавська-1» із Горішніх Плавнів стала другою у гонці серед дорослих у змішаному класі. І ця ж команда, «Полтавська-1» зайняла третє місце у змаганнях юніорів 15-18 років у відкритому класі.

Нагадаємо, раніше спортсмени із Вінницької області завоювали чергову нагороду на Європейських Іграх. У змаганнях із веслування на байдарках та каноє «срібло» для своєї області і для України приніс вінничанин Дмитро Даниленко. Він разом із партнерами – Олегом Кухариком, Ігорем Труновим та Іваном Семикіним – фінішував другим у запливі на дистанції у 500 метрів.

Також із Черкащини на тренувальні збори вирушили двоє учасників INVICTUS GAMES. Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш – двоє захисників із Черкас, які зазнали травм у російсько-українській війні, представлятимуть Україну під час Invictus Games.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар