Kolo.News.Ukraine.Region

Із Кіровоградщини відправили гуманітарний вантаж із питною водою для жителів села на Дніпропетровщині

Українці із інших регіонів продовжують підтримувати сусідів, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС російськими окупантами.
Українці із інших регіонів продовжують підтримувати сусідів, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС російськими окупантами. Новини України 04 лип 2023 в 12:10

Черговий гуманітарний вантаж із питною водою отримали жителі села Павлопілля, що у Дніпропетровській області. Мешканцям Дніпропетровщини, які потерпають без води після підриву Каховської ГЕС, передали допомогу жителі Олександрійського району Кіровоградської області. Зібрали допомогу фермерські господарства району, а доставила Олександрійська районна військова адміністрація.

Про це повідомили на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

-        Дякуємо фермерським господарствам, громадам та волонтерам за допомогу у доставці питної води, - йдеться у повідомленні.

Ми вже розповідали, що 25 комунальників із Вінницької області вирушили на Херсонщину, щоб усувати наслідки підриву російськими окупантами Каховської ГЕС та наступного підтоплення.

Працівники будуть прибирати Херсон, який сильно постраждав після терористичного акту російських окупантів. Добровольці із Вінниччини будуть змінювати своїх колег, які почали працювати на Херсонщині одразу після трагедії. Вінницькі комунальники будуть вичищати від сміття, деревини та біологічних відходів дворові території Херсону.

А ще писали про те, що 56 медиків-добровольців із Вінниччини готові їхати на допомогу своїм колегам у Херсонській та Миколаївській областях.

Також ми розповідали, що після підриву Каховської ГЕС у Чорному морі почала цвіти вода.

У Одеській ОВА нагадали, що купатися та ловити рибу в Чорному морі категорично заборонено. Це пов’язано з тим, що нещодавно проводили лабораторні дослідження води та виявили збудники інфекційних хвороб: сальмонела, рота- та астравіруси, холероподібні вібріони, парагемолітікус, яйця та личинки гельмінтів людей та тварин. Також вміст кишкової палочки набагато перевищує норму.



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар