Kolo.News.Ukraine.Region

Представники Кіровоградської області завоювали 33 нагороди на чемпіонаті із веслування на байдарках та каное

Для спортсменів із Кіровоградської області чемпіонат був вдалим
ТОП Тема
Для спортсменів із Кіровоградської області чемпіонат був вдалим Новини України 04 лип 2023 в 09:19

У Гайвороні закінчився відкритий чемпіонат із веслування на байдарках та каное серед юнаків та дівчат. На змагання приїхали одинадцять команд із п’яти областей України: Черкаської, Вінницької, Миколаївської, Одеської та Кіровоградської. Представники Кіровоградщини змогли вибороти на чемпіонаті 33 медалі – повідомили на сторінці обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Перед початком змагань усі учасники вшанували загиблих захисників України. Серед них – і спортсмен із Кіровоградщини, веслувальник Дмитро Рейниш. Він був  бійцем полку «Азов» і загинув 31 березня 2022 року у місті Маріуполь.

Нагадаємо, спортсмени із Полтавської області привезли вісім медалей із ІІІ Європейських ігор, які пройшли у Польщі. Завдяки внеску і полтавських спортсменів збірна команда України стала однією із лідерок ігор і посіла третю сходинку у медальному заліку. Найбільше нагород Полтавщині принесли веслувальники. Людмила Лузан завоювала два «золота» та «срібло», Олег Кухарик та Ігор Трунов додали ще «золото» та «срібло».

Також ми розповідали, що спортсмени із Дніпропетровської області за тиждень здобули 130 нагород на міжнародних і всеукраїнських турнірах. У тому числі – на Європейських іграх, де представниця Дніпропетровщини Ярослава Магучіх завоювала «золоту» медаль у стрибках у висоту. Спортсменці підкорилася висота у 1,97 метра.

Нагадаємо, у Вінниці на честь відкриття Європейських ігор влаштували Олімпійський день. Під час свята свою спортивну майстерність продемонстрували вихованці спортшкіл Вінниччини. Вони виступили із показовими виступами із тхеквондо, греко-римської боротьби, акробатики, художньої гімнастики та легкої атлетики.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар