Kolo.News.Ukraine.Region

Артем Манько із Черкащини привіз дві медалі із Кубку світу з фехтування на візках

Представник України вдало виступив у змаганнях серед 225 спортсменів з різних країн світу
ТОП Тема
Представник України вдало виступив у змаганнях серед 225 спортсменів з різних країн світу Новини України 11 лип 2023 в 12:25

Із 6 по 9 липня у польській столиці – Варшаві – пройшов Кубок світу із фехтування на візках. На цих змаганнях Артем Манько із Черкаської області виборов дві нагороди. Про це повідомляють у Черкаській обласній державній адміністрації.

На Кубок світу приїхали 225 спортсменів із різних країн. Артем Манько досить вдало виступив у складі національної збірної України. Він виборов «бронзу» у особистому виступі серед чоловіків у дисципліні «шабля категорії А». У командній першості наш спортсмен разом із партнерами по збірній також був третім.

Раніше ми розповідали, що із Черкас вирушили на тренувальні збори учасники «INVICTUS GAMES» Максим Дмитраш та Вадим Мазніченко. Вони зазнали травм, захищаючи Україну від російських загарбників, але не здалися і продовжили виступи у спорті. Наші учасники пройшли відбір «Ігор Нескорених», у якому брали участь понад двісті військових і ветеранів із різних областей країни. Потрібно було пройти змагання у дев’яти видах спорту: легкій атлетиці, веслуванні,  стрільбі злука, велосипедному спорті, настільному тенісі, волейболі сидячі, пауерліфтингу, плаванні та баскетболі на візках.

Також ми повідомляли, що Анатолій Новописьменний, пауерліфтер із Полтавщини, став абсолютним чемпіоном світу.

На Чемпіонаті світу, який проходив на Мальті, наш спортсмен встановив два світових рекорди та став чемпіоном світу із класичного пауерліфтингу. Для Анатолія Новописьменного ця перемога стала третьою, яку він здобув на світовій арені.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар