Kolo.News.Ukraine.Region

Із Полтавщини для бійців морської піхоти ВМС України передали 15 генераторів

У Полтавській ОВА зазначають, що підтримка захисників – головний пріоритет.
У Полтавській ОВА зазначають, що підтримка захисників – головний пріоритет. Новини України 19 лип 2023 в 16:35

На Полтавщині передали 15 генераторів для потреб морських піхотинців Військово-морських Сил України. Про це повідомили на сайті Полтавської обласної військової адміністрації.

Дмитро Лунін, начальник Полтавської ОВА, зазначив, що підтримка захисників та захисниць є безумовним пріоритетом. Так, цього  разу п’ятнадцять генераторів направили для морських піхотинців ВМС України. При цьому 11 генераторів потужністю 3 кВт надали завдяки співпраці із Регіональним офісом міжнародного співробітництва передали області міжнародні партнери. Ще чотири генератори потужністю по 5,5 кВт придбали за понад 84 тисячі гривень, які виділили із обласного бюджету.

-        Підтримка ЗСУ – надважлива. Дякую всім, хто робить свій внесок у нашу спільну перемогу, - наголосив Дмитро Лунін.

Нагадаємо, вперше цього року у Полтаві проводить набір військовий ліцей із посиленою військово-фізичною підготовкою. У цьому навчальному році планують набрати 90 кадетів. Навчатися вони будуть у класах, обладнаних сучасною апаратурою. У 2024-2025 навчальному році заклад планує вже запрошувати учнів до 9 та 10 класів. А на третьому етапі – вийти на повну завантаженість ліцею, яка має скласти 450 кадетів.

Раніше на Вінниччині передали бійцям Сил оборони України два автомобіля та 25 пар активних навушників. Їх використовуватимуть військові для виконання поставлених завдань.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар