Kolo.News.Ukraine.Region

Михайло Кохан із Дніпропетровщини переміг на турнірі в Угорщині та здобув для області другу Олімпійську ліцензію

Дніпропетровський спортсмен поїде на Олімпіаду до Парижа
ТОП Тема
Дніпропетровський спортсмен поїде на Олімпіаду до Парижа Новини України 19 лип 2023 в 09:12

Михайло Кохан, легкоатлет із Дніпропетровської області, переміг на турнірі Gyulai Istvan Memorial, який проводять в Угорщині. Український спортсмен зумів кинути молот на відстань у 79,37 і перевершити результат навіть поляка Войцеха Новіцьки, олімпійського чемпіона 2020-го року. Таким чином спортсмен із Дніпропетровщини зумів здобути для області вже другу ліцензію на участь у Олімпійських іграх-2024, які пройдуть у Парижі. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

-        Вже друга Олімпійська ліцензія – наша! Все завдяки неймовірному результату, який Михайло Кохан продемонстрував на турнірі Gyulai Istvan Memorial. Так тримати! – написав Олександр Пшеничников, керівник департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА.

Нагадаємо, першу путівку на Олімпійські ігри вже здобув дніпропетровський плавець Олександр Желтяков.

Раніше боксер із Полтавщини Олександр Хижняк виборов путівку на Олімпіаду у Парижі та розповів, яким був шлях до цієї перемоги.

На попередніх Олімпійських іграх Олександр зупинився у кроці від тріумфу та здобув «срібну» медаль, тепер планує завоювати «золото» у своїй ваговій категорії.

Також раніше у Полтаві провели перші спортивні змагання серед ветеранів під назвою «Сильні України». До змагань долучилися більше сотні ветеранів із Полтавщини та сусідніх областей. Полтава стала першим містом, де проводяться такі змагання. На черзі – Київ, Житомир, Івано-Франківськ, Черкаси, Кривий Ріг.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар