Kolo.News.Ukraine.Region

Більярдисти із Кропивницького стали «срібними» та «бронзовими» призерами на чемпіонаті України

Юні  спортсмени повернулися із чемпіонату із медалями
Юні спортсмени повернулися із чемпіонату із медалями Новини України 20 лип 2023 в 18:15

У Хмельницькому із 15 по 16 липня проходив чемпіонат України із більярдного спорту, у якому вдало виступили представники Кіровоградщини. Вони привезли зі змагань п’ять нагород різного ґатунку. Про це повідомили у Кіровоградській обласній державній адміністрації.

Участь у чемпіонаті України брали 43 спортсмени із 13 областей України. Із Кіровоградщини на змагання приїхали вісім вихованців Кропивницької ДЮСШ №4. Пятеро із них повернулися із нагородами: Даря Дяченко та Матвій Сульженко здобули «срібло», а Даря Ковальова, Захар Завгородній та Микола Ліпко вибороли «бронзу». Готував спортсменів тренер-викладач Олександр Сінякевич.

Раніше ми розповідали, що спортсменка із Черкащини перемогла на Кубку світу із кульової стрільби, який провели у Хорватії. У складі збірної України у змаганнях брала участь представниця Черкащини Анастасія Теліженко. 11-го липня у командній першості під час виконання вправи R5 вона разом із Віталієм Плаущим та Василем Ковальчуком завоювала перше місце здобула золоту медаль Кубку світу.

Раніше полтавський боксер Олександр  Хижняк переміг на Європейських іграх та  здобув путівку на Олімпійські ігри, які пройдуть 2024-го року у Парижі. На минулих Олімпійських іграх Олександр виступав у категорії 75 кілограм і завоював «срібну» медаль. На наступній Олімпіаді він вже виступатиму у категорії 80 кілограм і спробує здобути «золото».


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар