Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсменка із Черкащини стала переможницею Кубку світу із кульової стрільби, який пройшов у Хорватії

Представниця Черкащини вдало виступила у командній першості
Представниця Черкащини вдало виступила у командній першості Новини України 12 лип 2023 в 13:49

Із 6 по 13 липня у хорватському місті Осієк проходить Кубок світу із кульової стрільби серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату. «Золоту» медаль на ньому завоювала представниця Черкащини. Про це повідомляють в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної військової адміністрації.

У складі збірної України у змаганнях бере участь представниця Черкащини Анастасія Теліженко. 11-го липня у командній першості під час виконання вправи R5 вона разом із Віталієм Плаущим та Василем Ковальчуком завоювала перше місце здобула золоту медаль Кубку світу.

Нагадаємо, Артем Манько із Черкащини привіз дві нагоди із Кубку світу із фехтування на візках, який із 6 по 9 липня проходив у столиці  Польщі – Варшаві.

Також ми розповідали про боксера Олександра Хижняка із Полтави, який переміг на ІІІ Європейських іграх і отримав путівку на Олімпійські ігри, які у 2024 році пройдуть у Парижі. У фінальному поєдинку український спортсмені здолав представника Хорватії.

Також у Полтаві відзначили нагородами усіх призерів та переможців Європейських ігор, Чемпіонату світу та Європи. Серед них, представниця Полтавщини Людмила Лузан, яка привезла із Європейських ігор два «золота» та «срібло» із веслування на байдарках та каное.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар