Kolo.News.Ukraine.Region

Вихованець ДЮСШ із Кропивницького поїде на Європейський юнацький олімпійський фестиваль

Тарас Нєльзєв візьме участь  у змаганнях із дзюдо.
Тарас Нєльзєв візьме участь  у змаганнях із дзюдо. Новини України 20 лип 2023 в 11:00

Тарас Нєльзєв, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «НІКА» буде учасником Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2023, який пройде у Словенії. Про це повідомили на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації.

На Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який пройде із 25 по 29 липня у словенському Мариборі, Тарас Нєльзєв виступить у змаганнях з дзюдо.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що легкоатлет із Дніпропетровщини Михайло Кохан став переможцем турніру в Угорщині та отримав путівку на Олімпійські ігри у Парижі.Український спортсмен зумів кинути молот на відстань у 79,37 і перевершити результат навіть поляка Войцеха Новіцьки, олімпійського чемпіона 2020-го року.

Нагадаємо, раніше у Полтаві нагородили переможців Європейських ігор, чемпіонатів світу та Європи. У складі збірної України на цих змаганнях виступили 12 спортсменів із Полтавської області. Вони змагалися у боксі, веслуванні на байдарках та каное, легкій атлетиці, кульовій стрільбі, пляжному футболі, таїландському боксі.

При цьому Олександр Хижняк, Людмила Лузан, Олег Кухарик та Ігор Трунов завоювали на Європейських іграх «золото».

Крім цього,  представник Полтавщини Іван Примаченко став чемпіоном Європи у вільній боротьбі серед юніорів. А пауерліфтер Анатолій Новописьменний встанови два світові рекорди на чемпіонаті світу з класичного пауерліфтингу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар