Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині під час негоди вітер повалив 216 дерев

За добу рятувальники 36 разів виїжджали на усунення наслідків негоди.
ТОП Тема
За добу рятувальники 36 разів виїжджали на усунення наслідків негоди. Новини України 28 лип 2023 в 14:04

Дві доби поспіль на території Вінницької області вирувала негода. Впродовж доби рятувальники 36 разів виїжджали на виклики із ліквідації наслідків дії вітру та дощу. Зокрема, у Жмеринському, Могилів-Подільському, Гайсинському та Тульчиснькому районах рятувальники прибрали 216 повалених вітром дерев. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

У Гайсинському районі також відкачали 35 кубічних метрів вози із підвалу у приватному житловому будинку. Також у цьому районі рятувальники двадцять разів виїжджали на розчищення автошляхів, де прибрали стовбури та гілля 70-ти дерев із проїжджої частини.

У Жмеринському районі шість приватних будинків отримали пошкодження покрівель, тимчасове накриття організували бійці ДСНС.

Постраждалих внаслідок негоди немає. Але рятувальники нагадують мешканцям області, що під час негоди, по можливості, потрібно залишатися вдома та виконувати правила безпеки.

Нагадаємо, раніше на Кіровоградщині через негоду понад 10 тисяч абонентів залишилися без електропостачання. Найбільші пошкодження сталися Олександрійській, Світловодській, Онуфріївській, Знам’янській та Кропивницькій громадах.

А на Одещині внаслідок поривів вітру та значної кількості опадів був пошкоджений міст та знеструмлений 41 населений пункт. Повідомили, що через велику кількість опадів відбулося руйнування перехідної плити мосту на автомобільній дорозі М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, біля села Іванове.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар