Kolo.News.Ukraine.Region

Дніпропетровські спортсмени вибороли золоту та бронзову медалі на Чемпіонаті світу з кульової стрільби

Дніпропетровські спортсмени вибороли золоту та бронзову медалі на Чемпіонаті світу з кульової стрільби
Дніпропетровські спортсмени вибороли золоту та бронзову медалі на Чемпіонаті світу з кульової стрільби Новини України 22 лип 2023 в 18:00

Спортсмени з Дніпропетровської області вибороли різні медалі на Чемпіонаті світу серед юніорів з кульової стрільби, який проходив у Південній Кореї. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Золото з кульової стрільби серед юніорів виборов вихованець школи вищої спортивної майстерності Дніпропетровської області Роман Чадай. Він посів перше місце у вправі — рухома мішень.

Окрім цього, вихованка Криворізької дитячо-юнацької школи Аліна Ткалик виборола бронзу. Тренером переможців був Олексій Виливаний.

Нагадаємо, що у Полтаві відкрили модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб. Зведення модульного містечка реалізував Фонд міжнародної солідарності Польщі за фінансової підтримки Уряду Великої Британії. Загальна кількість складає 240 модулів, де можна розмістити до 300 осіб. Наразі тут уже проживають близько ста переселенців із Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Також читайте: У Вінницькій області, на ділянці відділу прикордонної служби “Ямпіль” Могилів – Подільського загону, затримали 19-річного хлопця, який намагався незаконно перетнути кордон через річку Дністер на дитячому надувному матраці.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар