Kolo.News.Ukraine.Region

Кількість загиблих в Кривому розі зросла до чотирьох: серед них дитина

Кількість загиблих в Кривому розі зросла до чотирьох: серед них дитина
ТОП Тема
Кількість загиблих в Кривому розі зросла до чотирьох: серед них дитина Новини України 31 лип 2023 в 13:40

Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки по Кривому Рогу зросла до чотирьох. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вже 4 загиблих у Кривому Розі… Серед них 10-річна дитина... Під завалами можуть бути люди. Також надзвичайники вже врятували чотирьох людей. З них – одна дитина. Пошукова операція триває», – сповістив посадовець.

В місті організовано 2 оперативні штаби – перший у 60-й школі, другий – вхід до центрального корпусу КТРА. Там люди можуть отримати всю необхідну допомогу – їжа, вода, розселення, медична допомога, плівка, тарпаулін, ОСБ, заяви на матеріальну допомогу.

Нагадаємо, рашисти поцілили ракетами по житловому будинку у Кривому Розі. А ще – будівлі одного з вишів. Частини багатоповерхівки просто немає. Навчальний заклад у руїнах. Під завалами можуть бути люди.

Пошуково-рятувальна операція триває.

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 31 липня 2023 року  військові рф здійснили ракетний удар по м. Кривий Ріг. Ворожі ракети влучили у багатоповерховий будинок та навчальний заклад.

Станом на 12:40 відомо про 4 загиблих, серед них 10-річна дитина. Травмовано – 43 людини, серед них 6 дітей.

Рятувально-пошукові роботи тривають. Встановлюється точна кількість  потерпілих. Проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією держави-агресора.

Читайте також: Росіяни знову гатили з артилерії по Дніпропетровщині

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар