Kolo.News.Ukraine.Region

Окупанти поранили двох людей, понівечили понад 20 будинків та 3 автівки – наслідки нічого обстрілу Дніпропетровщини

Ворог знову руйнує цивільну інфраструктуру
Ворог знову руйнує цивільну інфраструктуру Новини України 04 серп 2023 в 08:01

Сьогодні вночі російські окупанти п’ять разів із важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню обстріляв Нікопольський район. Сталися «прильоти» ворожих снарядів у Нікополі, Червоногригорівській та Мирівській громадам. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Внаслідок російських обстрілів постраждали мешканці Нікополя: 35-річний чоловік та 85-річна жінка. Медики надали їм необхідну допомогу, потерпілі лікуватимуться вдома.

Внаслідок обстрілу у Нікополі пошкоджені понад двадцять приватних будинків, два вантажних та один легковий автомобіль. Також ворог влучив в сонячні панелі, теплиці, три газопроводи та дві лінії електричних передач. Ворожі снаряди знищили дві господарчі споруди та побили іще десять. Рятувальники встановлюють наслідки ворожих обстрілів.

Раніше ми розповідали, що після російської атаки на місто Ізмаїл, у світі на 6,5 відсотків підскочили ціни на пшеницю. Нагадаємо, внаслідок атаки російський окупантів на портову інфраструктуру буди пошкоджені 40 тисяч тонн зерна. Це і призвело до «злету» цін на пшеницю на Чиказькій біржі. Експерти прогнозують, що далі можуть слідувати паніка та зростання цін на продовольство у світі на 20-30 відсотків.

Перед цим ворог вкотре атакував за допомогою дронів місто Одеса. При цьому будівля морського вокзалу зазнала значних пошкоджень. Крім цього, пошкоджені зернові ангари, елеватор, виробничі, адміністративні та складські приміщення.

Під час цієї ворожої атаки були також пошкоджені три заклади освіти, один заклад культури, 15 багатоповерхівок та близько десяти приватних будинків.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар