Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмен із Кропивницького завоював «бронзу» у складі збірної України на олімпійському фестивалі у Словенії

Тарас Нєльзєв у складі збірної
Тарас Нєльзєв у складі збірної Новини України 04 серп 2023 в 10:33

У місті Марібор у Словенії пройшов юнацький олімпійський фестиваль, на якому виступила збірна України із дзюдо. У її складі вдало виступив Тарас Нєльзєв, вихованець кропивницької ДЮСШ «Ніка». Спортсмен допоміг своїй команді посісти на змаганнях змішаних команд третє місце. Про це повідомили на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

-        Вітаємо спортсмена та його тренера Сергія Нечмоню із вагомим досягненням! – йдеться у дописі.

Раніше ми розповідали, що дніпропетровські спортсмени привезли «золото» та «бронзу» зі чемпіонату світу із кульової стрільби, який пройшов у Південній Кореї. Золото з кульової стрільби серед юніорів виборов вихованець школи вищої спортивної майстерності Дніпропетровської області Роман Чадай. Він посів перше місце у вправі — рухома мішень. Окрім цього, вихованка Криворізької дитячо-юнацької школи Аліна Ткалик виборола бронзу. Тренером переможців був Олексій Виливаний.

Також ми повідомляли, що майже 800 дітей із Черкаської області оздоровилися у клінічному санаторії «Карпати» за кошти міського бюджету.

Резонансу набув вчинок української спортсменки Ольги Харлан, яка на чемпіонаті світу із фехтування перемогла росіянку і відмовилася потиснути їй руку. За прояв гідності та принциповості українську спортсменку дискваліфікували. Втім, після хвилю обурення Міжнародна федерація фехтування призупинила дискваліфікацію.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар