Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінничині конфіскували мікроавтобус і передали ЗСУ

На Вінничині конфіскували мікроавтобус і передали ЗСУ
На Вінничині конфіскували мікроавтобус і передали ЗСУ Новини України 08 серп 2023 в 14:00

Немирівською окружною прокуратурою на потреби ЗСУ передано конфіскований в межах кримінального провадження мікроавтобус. Про це повідомили у Вінницькій обласні прокуратурі.

Прокурорами Немирівської окружної прокуратури здійснювалося розслідування у кримінальному провадженні за фактом підробки ідентифікаційних номерів кузова автомобіля, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України.

За результатами досудового розслідування до Немирівського районного суду прокурором внесено клопотання про конфіскацію вилученого автомобіля «Fiat Ducato» та його передачу в дохід держави на підтримку Збройних Сил України, яке судом задоволено.

Надалі, за сприяння колективу окружної прокуратури, автомобіль було відремонтовано, доукомплектовано необхідним інвентарем та передано одній з військових частин ЗСУ для його використання у заходах з оборони країни від росіської збройної агресії.

Нагадаємо, у Полтаві передали квадрокоптер і 38 портативних радіостанцій для одного із підрозділів морської піхоти. 10 із переданих радіостанцій – автомобільні. Всього військові отримали обладнання на суму у 1,8 мільйона гривень.

Повідомляють, що передану техніку спрямували із обласного матеріального резерву. За півроку із матеріального резерву військовим вже направили допомогу на суму у понад 6 мільйонів гривень.

Раніше ми повідомляли, що Одеським бригадам ТрО передали одинадцять автомобілів високої прохідності. Також військовим було передано 7 прально-лазневих комплексів, які потрібні там, де немає ніяких умов помитися та випрати одяг. На черзі - передача ще 8 таких самих комплексів. А на Вінниччині бійцям Сил оборони передали два автомобіля Nissan та 25 пар активних навушників.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар