Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві передали радіостанції та квадрокоптер підрозділу морської піхоти (ФОТО)

Передана техніка – із обласного матеріального резерву.
ТОП Тема
Передана техніка – із обласного матеріального резерву. Новини України 05 серп 2023 в 13:11

У Полтаві передали квадрокоптер і 38 портативних радіостанцій для одного із підрозділів морської піхоти. 10 із переданих радіостанцій – автомобільні. Всього військові отримали обладнання на суму у 1,8 мільйона гривень. Про це повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін наголосив, що область продовжує стабільно вкладати у забезпечення героїчних захисників України.

-        Максимум сил, часу і коштів – для фронту й перемоги! – зазначив керівник області.

Повідомляють, що передану техніку спрямували із обласного матеріального резерву. За півроку із матеріального резерву військовим вже направили допомогу на суму у понад 6 мільйонів гривень.

Раніше ми розповідали, що на Полтавщині із обласного бюджету виділили майже 50 мільйонів гривень на придбання тепловізорів, дронів та іншого обладнання для підрозділів Збройних сил України.

Також ми повідомляли, що Одеським бригадам ТрО передали одинадцять автомобілів високої прохідності. Також військовим було передано 7 прально-лазневих комплексів, які потрібні там, де немає ніяких умов помитися та випрати одяг. На черзі - передача ще 8 таких самих комплексів.

А на Вінниччині бійцям Сил оборони передали два автомобіля Nissan та 25 пар активних навушників.

Також ми розповідали, що із міста Дніпро під Бахмут поїхали десять потужних пікапів, які будуть використовувати бійці штурмових бригад. 

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар