Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Полтавщини привезли «золото», «срібло» та «бронзу» із Всеукраїнського турніру у Житомирі

Команда із Полтавської області завоювала медалі різного ґатунку.
Важливо
Команда із Полтавської області завоювала медалі різного ґатунку. Новини України 02 трав 2023 в 10:15

Із 25 по 30 квітня у місті Житомир проходив Всеукраїнський турнір із боксу серед молоді та жінок, присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу Р.П. Оглу. У ньому вдало виступили спортсмени із Полтавської області, які змагалися і різних вагових категоріях. Так, нагороди здобули: Каріна Зверева, яка отримала «золото» у категорії 81 кілограм; Каміла Сириця (63 кілограми), Марина Шевченко (66 кілограми), Данило Перетокін (51 кілограм), Олександр Потапенко ( 54 кілограм), які вибороли «срібло»; Владислав Овсієнко (54 кілограми), який завоював «бронзу». Про успіх спортсменів повідомляють на сайті Полтавської обласної військової адміністрації

Раніше ми розповідали, що спортсмени із Одеської області повернулися із нагородами із всеукраїнських та міжнародних змагань. Зокрема, гандбольна команда «Ізмаїл» стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків. У заключному турі чемпіонату, який пройшов у Броварах, одеські гандболісти тричі перемогли та завоювали чемпіонський кубок.

А спортсмени із Дніпропетровської області завоювали 67 медалей на чемпіонаті України із рукопашного бою. У змаганнях виступали юнаки, юніори та дівчата із Дніпропетровської області, які завоювали 17 «золотих», 20 «срібних» та 30 «бронзових» медалей. 

Ми також повідомляли, що для Вінниччини уряд виділив із державного бюджету 51 мільйон гривень на придбання шкільних автобусів.  Усі шкільні автобуси, які придбають за виділену субвенцію, обладнають відповідно до вимог доступності.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар