Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсменка із Кіровоградщини перемогла на чемпіонаті світу з боксу у Ріо-де-Жанейро

Вдалим був виступ учениці із Кіровоградщини Анастасії Стерпу.
Важливо
Вдалим був виступ учениці із Кіровоградщини Анастасії Стерпу. Новини України 28 серп 2023 в 11:09

Із 19 по 26 серпня 2023 року у місті Ріо-де-Жанейро (Бразилія) пройшли ІІ Всесвітні спортивні учнівські ігри («Всесвітня літня Гімназіада U-15»). На ньому виступила представниця України, учениця Новоукраїнського ліцею «Лідер» Анастасія Стерпу і стала чемпіонкою світу із боксу у ваговій категорії 57 кілограмів. Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Раніше ми розповідали про Андрія Лукана із Кропивницького, який став чемпіоном України із пляжного волейболу.

Ми також писали про плавчинь із Кропивницького, які стали чемпіонками світу. У третій день змагань кропивницькі плавчині поповнили свій здобуток новими нагородами. Ірина Терещенко в індивідуальних змаганнях на дистанції 100 м брасом завоювала золоту медаль та звання чемпіонки світу. У комбінованій естафеті 4 по 100 метрів Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко в складі української команди також вибороли золоті нагороди.

Також представники Кіровоградської області завоювали 33 нагороди на чемпіонаті із веслування на байдарках та каное.

Ми повідомляли раніше, що Кіровоградщина буде відновлювати деокуповане село у Херсонській області. У рамках проєкту відновлення деокупованих територій Херсонщини «Пліч-о-пліч» Кіровоградщина опікуватиметься одним із населених пунктів Херсонщини – селом Мала Олександрівка.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар