Kolo.News.Ukraine.Region

На Чернігівщині на боєприпасі підірвався автомобіль: загинули двоє дорослих, поранені двоє дітей

Нехтування безпекою призвело до загибелі двох людей.
ТОП Тема
Нехтування безпекою призвело до загибелі двох людей. Новини України 29 серп 2023 в 10:06

У Чернігівській області на боєприпасі підірвався легковий автомобіль. Внаслідок цього загинули двоє дорослих та отримали поранення двоє дітей. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України.

Трагедія сталася 28-го серпня у одній із територіальних громад Чернігівського району. Там водій проігнорував попереджувальні знаки «Міни», які були встановлені вздовж доріг. Попри це люди вирішили поїхати на відпочинок до озера. У результаті автомобіль наїхав на боєприпаси, який здетонував. Автомобіль загорівся. Двоє дорослих загинули внаслідок трагічного інциденту, двох дітей госпіталізували до лікарні.

У ДСНС наказують, що у деокупованих населених пунктах та місцях, де велися бойові дії, вкрай висока мінна небезпека. Встановлені знаки «Стоп, міни», «Небезпечно, міни» та спеціальні стрічки позначають території найбільшої небезпеки.

Нагадаємо, 28-го серпня російські окупанти завдали удару по Полтавській області. Внаслідок вибуху на олійниці у Гоголевому Миргородського району загинули четверо людей, травми отримали ще п’ятеро працівників, які працювали у нічну зміну.

Також ми розповідали, що у Полтавській області вибухнув бензиновий резервуар, внаслідок чого отримав травми 34-річний робітник. Чоловіка госпіталізували до реанімаційного відділення Полтавської міської лікарні з 65% опіків тіла.

Також читайте: У Вінницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, де загинули дванадцятеро людей. У результаті зіткнення легковика ВАЗ із вантажним автомобілем DAF загинули дванадцять людей, шестеро з яких діти.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар