Kolo.News.Ukraine.Region

Ворожа артилерія вдарила по двом громадам на Дніпропетровщині: наслідки атак уточнюють

Попередньо, обійшлося без постраждалих
ТОП Тема
Попередньо, обійшлося без постраждалих Новини України 28 лип 2023 в 08:00

В ніч на 28 липня російські окупанти п’ять разів здійснили обстріли із важкої артилерії по Нікопольщині Дніпропетровської області. Зафіксували влучання у Марганецькій громаді та місті Нікополь. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній державній адміністрації із посиланням на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За попередньою інформацією від рятувальників, люди внаслідок атаки не постраждали, наслідки обстрілів уточнюють.

Раніше під час обстрілів громад на Дніпропетровщині із важкої артилерії ворог пошкодив заклад освіти, церкву, адміністративну будівлю та кілька двоповерхівок.

Нагадаємо, напередодні у Одесі знайшли тіло жінки на місці  зруйнованого російським обстрілом будинку. У пошуках рятувальникам допомагали кінологи зі службовими собаками.

Також у Одесі внаслідок обстрілу міста ракетами типу «Калібр» був убитий цивільний охоронець. Внаслідок обстрілу знищені будівля охорони, два автомобіля, пошкоджений портовий вантажний термінал.

Під час масованого обстрілу Одеси ракетами різного типу сталися влучання у олійний та зерновий термінали, пошкоджені обладнання для завантаження, резервуари. Вибухи спричинили пожежу, яку ліквідували компетентні служби.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар