Kolo.News.Ukraine.Region

У Нікополі на Дніпропетровщині ворог із важкої артилерії вдарив по спортшколі та житловим будинкам

Серйозно пошкоджені сім приватних будинків, станція техобслуговування та спортивна школа.
Серйозно пошкоджені сім приватних будинків, станція техобслуговування та спортивна школа. Новини України 05 серп 2023 в 19:07

Сьогодні впродовж доби російські окупанти здійснили чотири обстріли Нікопольщини, застосувавши важку артилерію. Внаслідок ударів пошкоджена цивільна інфраструктура, сталася пожежа, яку вдалося оперативно загасити. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній державній адміністрації із посиланням   на  ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Від прильоту загорівся гараж, який вдалося загасити рятувальника. Однак, будівля знищена. Також у місті ворог влучив у спортивний інтернат та станцію техобслуговування. Вибухи снарядів пошкодили сім приватних будинків, кілька газопроводів та ліній електропередач, господарські споруди.

Нагадаємо, учора під час обстрілу Нікополя окупанти поранили двох людей – 35-річного чоловіка та 85-річну жінку.

Раніше ми розповідали, що піротехніки із Одещини продовжують очищувати від мін та інших вибухонебезпечних предметів території, звільнені від окупантів на Донеччині та Херсонщині.

Під час обстрілу Одещини під ударом ворога опинилися порти та зерносховища. Суттєвих руйнувань зазнала триповерхова будівля «Морвокзалу». Також пошкоджені елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні приміщення. Всі уражені об’єкти - цивільні. Також пошкодження отримали три заклади освіти, один заклад культури, 15 квартир в багатоповерхових будинках і десяток приватних будинків.

 

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар