Kolo.News.Ukraine.Region

14 серпня: підсумки дня

14 серпня: підсумки дня
14 серпня: підсумки дня Підсумки дня 14 серп 2023 в 21:00

Розпочалася п’ятсот тридцять сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає. Протягом минулої доби російські окупанти завдали ракетно-авіаційний удар по території України, застосувавши вісім ракет “Калібр” та 15 іранських ударних дронів “Shahed-136/131” по Одеській області. В результаті успішної бойової роботи силами та засобами нашої протиповітряної оборони усі ракети “Калібр” та БпЛА було знищено. Загалом ворог завдав 14 ракетних та 72 авіаційних ударів, здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки, торговельний центр, студентський гуртожиток, дитячі садочки, школи та інша цивільна інфраструктура. Про це повідомили в Генштабі Збройних Сил України.

Також читайте: Російська армія запустила на Одещину ракети та дрони-камікадзе: всі повітряні цілі були збиті.

У Черкаській області двоє правоохоронців вирішили "розслідувати" крадіжку, вивезли чоловіка, який не причетний до злочину, до лісу та почали його бити.

ДБР почало розслідування факту побиття військовослужбовця у військовій частині на Одещині.

Житель Вінниччини підтримував росію в російських соціальних мережах, а також визнавав збройну агресію проти України.

В Одесі створюють Меморіал загиблим військовим, також перейменовують вулиці та алеї на честь українських військ та військовослужбовців.

У селищі Дніпропетровщини місцевий чоловік забив свого 68-річного сусіда палицею.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар