Kolo.News.Ukraine.Region

18 серпня. Підсумки дня

18 серпня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
18 серпня. Підсумки дня Підсумки дня 18 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот сорок перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає.

Протягом доби ворог завдав 1 ракетний та 31 авіаційний удар, здійснив 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, поввідомляє Генштаб ЗСУ.

В аргентинському Буенос-Айресі з 14 по 19 серпня триває чемпіонат світу з плавання серед спортсменів з вадами слуху. На офіційних змаганнях серед найсильніших спортсменів-дефлімпійців світу Україну в складі національної дефлімпійської збірної команди представляють вихованки Кропивницької КДЮСШ №1 Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко.

“Укрзалізниця” попереджає про тимчасові зміни у розкладі рейсів до Польщі, у тому числі й з Одеси.

СБУ затримала у Дніпрі агента російської розвідки, який діяв під прикриттям волонтерського фонду.

В Одеській області зосереджено 70% виноградників України. Загальна площа становить понад 23 тисячі гектарів. Близько 7% цих територій постраждали через ворожі обстріли.

У водоймі Брацлава Вінницької області виявили масову загибель карасів. Повідомлення на гарячу лінію Вінницького рибоохоронного патруля надійшло повідомлення про загибель риби надійшло від місцевих 17 серпня.

Начальника Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олега Веретільника звільнять з посади. Відповідний акт вже є.

Поруч з вінницьким ліцеєм №19 працівники комунальних служб облаштували "берлінські подушки". Що це?

У п’ятницю 18 серпня російські загарбники з важкої артилерії обстріляли Нікопольський район Дніпропетровщини. Обійшлося без постраждалих.

У Міністерстві соціальної політики України наголошують, що особи, які взяли участь у бойових діях, мають можливість отримати фахову допомогу з протезування та ортезування, при цьому виключно на території України.

Працівники ДБР повідомили про підозру заступнику командира батальйону однієї з військових частин Одещини, який майже рік змушував підлеглих будувати йому приватний будинок.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар