Kolo.News.Ukraine.Region

15 серпня: підсумки дня

15 серпня: підсумки дня
15 серпня: підсумки дня Підсумки дня 15 серп 2023 в 21:00

Розпочалася п’ятсот тридцять восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає. Протягом доби російські окупанти завдали 42 ракетних, 44 авіаційних ударів та здійснили 24 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зокрема й діти. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Також читайте: У Полтавській області СБУ виявила сховище з бойовими засобами ураження: авіабомби, реактивний снаряд, тротилові шашки та інше знайшли в сховку.

Російська армія тричі обстрілювала Нікопольський район на Дніпропетровщині.

В Одеській області поліціянти затримали керівника громадської організації, який за хабар впливав на військкомат, щоб допомогти людям уникнути мобілізації.

У місті на Черкащині ліквідовують наслідки російського ракетного удару, через який понад 10 тисяч людей залишилися без води.

На Полтавщині відтепер можливо зареєструвати нерухомість на порталі "Дія".

Російська армія ранком завдала ракетного удару по Дніпру: є поранені.

У Вінницькій області четверо чоловіків здійснили грабіж підприємства з використанням вогнепальної зброї.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар