Kolo.News.Ukraine.Region

23 травня. Підсумки дня

23 травня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
23 травня. Підсумки дня Підсумки дня 23 трав 2023 в 21:00

Триває чотириста п’ятдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Протягом цієї доби ракетних ударів не було. Втім, противник завдав 25 авіаційних ударів та здійснив більш як 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, пошкоджено приватні житлові будинки та адміністративна інфраструктура, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

День психологічного розвантаження та іпотерапії влаштували для 40 дітей з родин ВПО у Вінниці. Вони каталися на конях, годувати тварин в контактному міні-зоопарку та власноруч виготовляли брелоки.

У Нікополі під час сварки 42-річний місцевий мешканець забив до смерті чоловіка. До поліції звернулися сусіди загиблого, коли той кілка днів не виходив на зв'язок.

23 травня російські окупанти обстріляли місто Нікополь Дніпропетровської області. Руйнувань зазнала цивільна інфраструктура.

Контррозвідка Служби безпеки викрила на Черкащині агента головного управління генерального штабу зс рф (більш відомого як ГРУ), який збирав розвіддані про місця базування і переміщення українських військових та систем протиповітряної оборони на території України.

Слюсар механоскладальних робіт ремонтного цеху Одеського припортового заводу Валерій Харет здобув перше місце на чемпіонаті України з судномодельного спорту, який відбувся в Києві.

У Вінниці розпочали оновлення елементів скейтпарку, що в Центральному парку ім. М. Леонтовича: ремонтують демонтовану рампу. Фанеру для неї закупили заздалегідь. Виконує роботу підрядна фірма.

29 екзаменаційних центрів створять на Вінниччині для проведення національного мультипредметного тесту. Про це повідомляють на сайті обласної військової адміністрації.

В Одесі викрили командира батальйону, який закупив за завищеною ціною парко-гаражне обладнання, чим розтратив понад півмільйона бюджетних коштів.

«Побудували» систему водовідведення зі збитками 4,3 млн грн: підозри отримали службовці Дніпровської міської ради. Організували злочинну діяльність працівники органу місцевого самоврядування, один із яких на момент скоєння злочину обіймав посаду директора одного з департаментів міської ради Дніпра. Другий фігурант — інспектор відділу з технічного нагляду цього ж підрозділу.

У Кіровоградській області формують додаткові піротехнічні підрозділи для розмінування України. Туди планують набрати 47 людей.

Студентка Ладижинського фахового коледжу ВНАУ 17-річна Оксана Мельник стала чемпіонкою світу з бойових мистецтв серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар