Kolo.News.Ukraine.Region

25 серпня. Підсумки дня

25 серпня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
25 серпня. Підсумки дня Підсумки дня 25 серп 2023 в 21:01

Триває п’ятсот сорок восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Протягом доби ворог завдав 2 ракетних та 39 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. В результаті успішної бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил сьогодні знищено 2 крилаті ракети “Калібр” та 1 ударний БпЛА “Shahed-136/131”. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура, повідомляють у Генштабі ЗСУ.

У п'ятницю, 25 серпня, російські загарбники вночі двічі атакували Одеську область. Всього ворог випустив 4 ракети.

Станом на середину серпня українські аграрії зібрали 50,4 тисячі тонн баштанних культур, що на 20,7% більше від прогнозованого врожаю. З них 38 тисяч тонн кавунів та 12,4 тисячі тонн динь.

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської окружної прокуратури засуджено акушера-гінеколога, з вини якої померло немовля.

Нову техніку, обладнання та інструментарій отримали медики служби порятунку Кіровоградщини з Фінляндії.

Правоохоронці затримали жителя Одеси, який вступивши у змову зі ще кількома особами, розробив план незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

У Вінниці розпочали професійну підготовку помічників ветеранів. Це ті, хто успішно пройшов етапи тестування та співбесіди. Тепер для них розпочнуться фахові заняття у Центрі ветеранського розвитку, створеного на базі Вінницького національного технічного університету.

В Одеській області з'явився ще один мільйонер із територіального центру комплектування. Ним виявився заступник голови ТЦК у регіоні Денис Галушко.

25 серпня вручили нагороди «За заслуги перед Вінниччиною» 15 людям. Церемонія відбулася під час чергової сесії обласної ради.

В одному з полтавських медзакладів розпочали забір людських тканин, які провідні шпиталі зможуть використати для біотрансплантацій пораненим воїнам.

Працівники ДБР у взаємодії з СБУ викрили оборудку із заволодінням понад мільйоном гривень, виділеного на облаштування футбольного поля у військовому містечку на Одещині.

Сьогодні, 25 серпня, окупанти п’ять разів атакували Нікопольський район. Під час останнього обстрілу загинув чоловік.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар