Kolo.News.Ukraine.Region

26 серпня. Підсумки дня

26 серпня. Підсумки дня
ТОП ТемаВибір редакціїВажливо
26 серпня. Підсумки дня Підсумки дня 26 серп 2023 в 21:00

Триває п’ятсот сорок дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Коротко підсумовуємо день, що минає.

Протягом доби ворог завдав 3 ракетних та 34 авіаційних ударів, здійснив 34 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура, повідомляє Генштаб ЗСУ.

У Пирятинській громаді на Полтавщині запрацював мініцех з переробки овочево-ягідної продукції. Цей проєкт втілила у життя місцева мешканка Світлана Петровська.

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох співробітників Управління патрульної поліції в Одеській області, яких звинувачують у побитті чоловіка.

У Києві, Одесі та Харківській області СБУ затримала 4-х військових чиновників, які «допомагали» ухилянтам уникнути призову і втекти за кордон.

На Одещині вилучили з продажу майже 4 тонни неякісних динь і кавунів. Причина – підвищений вміст нітратів.

Укрзалізниця” запускає новий електропоїзд на Донбас. Так з 2 вересня 2023 року почне курсувати нолва електричка Краматорськ – Верхівцеве – Краматорськ. Прямуватиме вона через такі великі міста Дніпропетровщини як Павлоград, Новомосковськ, Дніпро та Кам’янське.

Працівники черкаського центру «екстренки» перерахували свої премії на купівлю автівки для ЗСУ. Загальна сума «донату» склала 4 304 343 гривень.

Підприємець з Дніпра винайшов системи агроосвітлення, які дозволять українським фермам пережити енергетичну кризу.

В селі Братешки Решетилівської громади Полтавського району стався нещасний випадок - чоловіка покусали шершні. Від отриманих укусів чоловік помер.

У Смілі після ракетного удару, який завдала по місту Росія 15 серпня 2023 року, обладнали новий водогін. Нині випробовують, як він працює.

За сьогоднішній день, 26 серпня, російські війська тричі обстрілювали Нікополь Дніпропетровської області.

У Смілі на Черкащині більше немає храмів, які підпорядковані Московському Патріархату. Всі місцеві церкви з настоятелями перейшли до Православної Церкви України. Попа, який приїхав правити від МП, виганяли всією громадою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар