Kolo.News.Ukraine.Region

3 травня: підсумки дня

3 травня: підсумки дня
3 травня: підсумки дня Підсумки дня 03 трав 2023 в 21:00

Триває чотириста тридцять четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Коротко підсумовуємо головні події дня, що минає. Цієї доби, вночі, противник завдав чергового масованого удару по території нашої країни, застосувавши ударні БпЛА “Shahed-136/131”. 21 із 26 цих дронів знищено нашими захисниками. Загалом, ворог завдав 2 ракетних та 41 авіаційного удару, здійснив близько 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Постраждали мирні жителі, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою. Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Читайте також: У Полтаві спіймали на хабарі контррозвідника та відсторонили його від роботи. Він вимагав 6 тис. доларів США у військового.

У Полтавській області міжрегіональна ботоферма розхитувала обстановку в Україні.

У Черкаській області чули звуки вибухів під час повітряної тривоги. ОВА розповіла, що це було.

Уночі російська армія вдарила іранським дроном-камікадзе по адмінбудівлі у Дніпрі.

Спортсменки з Дніпропетровщини завоювали п'ять медалей на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики: вдалося здобути від "бронзи" до "золота".

ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем начальником Одеського обласного ТЦК та СП.

У Вінницькій області судитимуть чоловіка, який мав цілий сховок зброї та боєприпасів до неї.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар